top of page

Mathias Holm, Projektchef, Fastighets AB Balder


Varför valde ni HandyDay istället för andra inköpsverktyg?


Jag skulle säga att det var användarvänligheten. Processen är väldigt linjär, det går inte att köra fel någonstans. Du tar en punkt i taget och sedan hamnar du vid en färdig upphandling. Smidigt, effektivt och enkelt. 


Hur förenklar HandyDay ert inköpsarbete?


HandyDay hjälper oss framförallt med vår egen kvalitetssäkring, dokumentation, samt att vi får en snabb spårbarhet på det hela. Det är väldigt lätt att gå tillbaka i ett projekt och se vem som har sagt vad och vilka dokument som har gått ut vart. En kollega kan enkelt lämna över till en annan och säga “Precis här är vi”. Det behövs knappt en överlämning. 


Underlättar HandyDay er leverantörsutvärdering?


Absolut. Det är mycket enkelt att få en bra överblick över potentiella leverantörer i programmet. Kreditvärdighet, arbetsgivaravgifter kontra id06 osv – vi får allt på ett snyggt uppslag. Vi vet och är trygga med vem vi ger oss in i samarbete med. 


Vad tycker du är det bästa med HandyDay?


Överblicken och spårbarheten. Jag skulle egentligen vilja summera det som att HandyDay gör saker vi vet att vi behöver göra men på ett mycket mer effektivt sätt.


Upplever du att HandyDay är lätt att använda och lära sig?


Ja, det skulle jag säga. Det är väldigt lätt att ta till sig. Systemet är intuitivt och man förstår hur det funkar. Som jag nämnde tidigare, linjärt. Det går inte att köra fel, utan det finns en väg och den följer man så hamnar man rätt.


Har HandyDay varit hjälpsamt med support?


Jag tycker ni varit lyhörda. Vi har haft dialog under lång tid och det är tydligt att ni tar till er av feedbacken ni får. Vi har till exempel kommit med förslag på integrationer som slog igenom ganska fort. Det är uppskattat. Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page