top of page

Patrik Wågensand, VD, Rocmore AB


Mats Andersson GBJ Bygg, HandyDay

Vad fick er att välja HandyDay?


Det var via en referens som talade väl om ert inköpsverktyg och berättade hur det effektiviserat deras upphandlingar. Vi tyckte det lät spännande och HandyDay har verkligen levt upp till de höga förväntningarna vi hade.


Hur har HandyDay underlättat ert inköpsarbete?


HandyDay har skapat en struktur som hjälper oss att få ordning och reda på vår verksamhet. Allt är samlat i ett system som ger en effektiv och klar överblick. Tidigare var det mängder med mail fram och tillbaka, som hamnade i olika in- och utkorgar. Det gjorde att man inte hade hundra koll på allt. Sedan blir överlämningar väldigt enkla med HandyDay. Om någon hos oss är sjuk kan nästa person snabbt förstå var vi är någonstans i inköpsprocessen och ta den vidare.


Använder ni HandyDay när ni utvärderar leverantörer?


Hela tiden. Genom HandyDay får vi veta direkt hur de företag vi vill samarbeta med mår. Förut var vi inne i ett antal olika system och letade uppgifter, men nu har vi en snabb och smidig helhetssyn. Det kan röra allt från ID06 till kollektivavtal – vilka vi nu kan säkerställa att det finns på ett effektivt sätt.


Vad tycker du är det bästa med HandyDay?


Jag skulle säga att vi i vår organisation upplever leverantörsutvärderingen som det absolut bästa. Att på en sida få en snabb och utförlig överblick på företags status ger en rejäl trygghet. Så HandyDay hjälper oss både tidsmässigt och säkerhetsmässigt.


Upplever du att HandyDay är lätt att använda och lära sig?

Ja, det skulle jag verkligen säga. Vi har till exempel några nyanställda som börjat jobba med verktyget och det gick riktigt fort för dem att komma igång. Sedan har ni på HandyDay varit sjukt snabbfotade också. När vi har kommit med synpunkter på förändringar har ni justerat i systemet. Så servicen har varit väldigt bra.


Till vilka skulle du rekommendera HandyDay?


Jag skulle rekommendera det till allt från skrået jag själv tillhör: entreprenörer, till fastighetsägare, men även konsulthus. Alla som jobbar med inköp och upphandlingar kan få bra användning för HandyDay.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page